AUDIOKAUPPA
BUSINESS

Parhaat AV-ratkaisut yrityksille ja julkisiin tiloihin

Ota yhteyttä

AUTOMAATIO

Control4 automaation avulla saadaan tekniikka palvelemaan ihmistä ilman teknistä osaamista. Monimutkaiset järjestelmät voidaan ohjelmoida helposti käytettäväksi esimerkiksi päällä/pois napilla ja käyttäjät eivät itse pysty sotkemaan asetuksia.

Control4 logo

Toimiva ja helppokäyttöinen esitystekniikka säästävät aikaa ja sitä myöten yrityksen resursseja. Lisäksi sen avulla on mahdollista parantaa niin asiakkaiden kuin työntekijöiden mielikuvaa yrityksestä kun tekniikka palvelee
käyttäjäänsä eikä päinvastoin.

Control4 mobiili
Control4 mobiilisovellus

Napin painalluksella esimerkiksi neuvotteluhuone pimenee, verhot laskeutuvat, videotykki ja äänijärjestelmä
kytkeytyy päälle ja ilmastointi menee haluttuun asetukseen. Automatisoitu esitystekniikka luo varmuutta, jolloin käyttäjän on helppo keskittyä olennaiseen.

Control4 kaukosäädin
Control4 kaukosäädin


Wyrestorm presentaatiokytkimet ja kuvansiirtotuotteet mahdollistavat työkoneiden ja eri kuvalähteiden ongelmattoman toimivuuden erilaisten näyttölaitteiden kanssa olipa kyseessä sitten yksittäinen näyttö, videoseinä tai useiden näyttöjen kokonaisuus. Kuvan-, äänen- ja ohjaussignaalin siirto onnistuu mutkattomasti vaikka IP-verkossa joko perinteisillä AV-kaapeleilla kytkettynä tai langattomasti. Yhdessä automaatiojärjestelmän kanssa käyttäjän huoleksi jää vain oikeanlaisen sisällön tuottaminen.


Toimitilojen valaistus ja muu kiinteistötekniikka on mahdollista liittää Control4 automaatiojärjestelmään tuettujen rajapintojen avulla. Esimerkiksi Dali-, tai KNX järjestelmällä toteutettu valaistus ja sähköverhot saadaan helposti osaksi toimitilojen esitystekniikka- ja automaatioratkaisua. Lisäksi automaatiota voidaan lisätä erilaisilla sensoreilla ja toimilaitteilla, sekä valvonta ja/tai turvajärjestelmiä integroimalla.

Control4 lukitus
Ovien etälukitusmahdollisuus


Toimivakaan esitystekniikka ei takaa siistiä asennusta. Toimivilla kaluste- ja kaapelointiratkaisuilla neuvottelupöytien ja AV-kalusteiden yleisilme saadaan pidettyä tyylikkäänä. Käyttötarkoituksen mukaan valitut pöytäkaivot ja kalusteratkaisut mahdollistavat toimivan mutta siistin työympäristön myös tekniikan osalta.

Ota yhteyttä tästä