AUDIOKAUPPA
BUSINESS

Parhaat AV-ratkaisut yrityksille ja julkisiin tiloihin

Ota yhteyttä

Suunnittelu

Hyvin toimiva äänentoisto alkaa hyvin tehdystä suunnittelusta. Jokainen tila on erilainen ja se tulee ottaa huomioon äänentoiston rakentamisessa. Tilan käyttötarve otetaan luonnollisesti suunnittelussa huomioon. Esimerkiksi isossa ravintolassa kaiuttimien ison koon sijaan voidaan panostaa enemmän siihen, että sopivia kaiuttimia on riittävä määrä eri paikoissa, jotta kaikilla asiakkailla olisi mahdollisimman samanlainen äänentoisto.

Ravintolan äänentoisto
Ravintolan äänentoisto toteutetaan usein huomaamattomasti

 Valkokankaiden/näyttöjen koko on tärkeä suunnitella siten, että kaikki tilassa olijat näkevät kuvan vaivattomasti. Jos käytetään tykkiä ja valkokangasta, valkokankaan koko ja tykin etäisyys riippuvat toisistaan, joten tällöin on varmistettava, että tykin optiikka on oikeanlainen tilaan.

Ostoskekskuksen videonäyttö
Ostoskeskuksen videonäyttö
Neuvotteluhuoneen valkokangas
Neuvotteluhuoneen valkokangas ikkunaa vasten

Audiokaupasta saat asiantuntevan suunnittelupalvelun. Suunnittelu voidaan aloittaa pohjakuvista tai siten, että tulemme käymään paikan päällä. Pienen ja yksinkertaisen ratkaisun suunnittelu onnistuu monesti “etänä” joko pohjakuvien tai ihan vaan tilan mittojen avulla. Jos tilaan asennetaan äänen- ja kuvantoistoa ja mahdollisesti automaatiota, on asentajan useimmiten perusteltua käydä ensin paikan päällä suunnittelemassa.Ota yhteyttä tästä